Privacy

Privacy statement
Deze website wordt beheerd door Stichting het Old Burger Weeshuis.
Als u gebruik maakt van de website van Stichting het Old Burger Weeshuis en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat u gegevens bij ons achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op uw computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op uw apparaat. Hieronder kunt u lezen welke gegevens Stichting het Old Burger Weeshuis kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kunt u lezen welke cookies we gebruiken en waarom. Dit statement gaat over onze hele website: het geldt dus voor bezoekers, maar bijvoorbeeld ook als iemand zich aanmeldt voor een nieuwsbrief.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website.

Hoe komen wij aan uw gegevens?
Als u gebruik maakt van Stichting het Old Burger Weeshuis website, dan laat u soms persoonsgegevens bij ons achter. U laat op de volgende manieren gegevens bij ons achter:

– Navigatie door de website.
– Invullen van formulieren bij een aanvraag doen of een vraag stellen.

Wat doen we met uw gegevens?
Stichting het Old Burger Weeshuis bewaart en verwerkt uw gegevens met de volgende doelen:

– Verzamelen en analyseren van statistieken ten einde de website te optimaliseren
– Het leveren van de producten en diensten die u van ons afneemt
– Het afwikkelen van administratieve handelingen
– Het opbouwen van een contacthistorie

Hoe beveiligen we uw gegevens?
Uw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met deze gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Stichting het Old Burger Weeshuis streeft ernaar uw gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en op te slaan en te verzenden.

Met wie deelt Stichting het Old Burger Weeshuis  uw gegevens?
Stichting het Old Burger Weeshuis gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Wij zullen nooit uw gegevens verkopen aan andere partijen.

Contact, mailing en/of reclame
Mocht u toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kunt u altijd aangeven dat u niet meer wilt dat wij contact met u opnemen. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.

Jonger dan 16 jaar?
Als je minderjarig bent, dus jonger dan 16 jaar, dan mag je alleen toestemming geven voor het verwerken van je persoonsgegevens met toestemming van een van je ouders of wettelijke voogd. Het is dan belangrijk dat je ouder(s) of je voogd dit statement leest. Zij kunnen ook de rechten uitoefenen die je hebt met betrekking tot de persoonsgegevens die je bij ons achterlaat, zoals het recht om je te verzetten tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens of het recht op inzage in en correctie van je gegevens.

Inzicht in uw gegevens?
U kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die Stichting het Old Burger Weeshuis van u heeft. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indienen bij Stichting het Old Burger Weeshuis. U kunt op basis van de uitkomsten de stichting ook verzoeken om uw gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn.

Contactgegevens
De website en de persoonsgegevens die u hier achterlaat worden beheerd door Stichting het Old Burger Weeshuis. Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kunt u altijd contact opnemen via info@oldburgerweeshuis.nl.

Websites van derden
Dit Privacy en Cookie Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Wijzigingen Privacy statement
Stichting het Old Burger Weeshuis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy statement. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy statement regelmatig na te kijken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze Privacy Statement laat het ons dan weten. We streven naar optimale transparantie in onze samenwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens
Vindt u dat wij u niet op de juiste manier helpen of inlichten? Dan heeft u het recht dit te melden bij de toezichthouder Autoriteit PersoonsgegevensDank voor uw aandacht. We hopen dat deze verklaring een helder inzicht heeft gegeven.